Tuesday, September 29, 2015

Nordisk Vintermössa - mönster på SVENSKA!

 I helgen lyckades jag ta mig tid att översätta mönstret till den Nordiska Vintermössan till svenska.

Jag har använt 3 olika typer av garn när jag gjort mina testmodeller och mitt favoritgarn har varit Ulrika från Svarta Fåret virkad på en 4 mm virknål. Det går även bra att använda ett garn i DK vikt med en virknål 3,5 men då blir mössan något mindre. Det jag gillar med Ulrika garnet är att det är 100% ull men behandlat som Superwash och är därför supermjukt. Med Superwash kan man ocksa med fördel tvätta mössan i maskin på 30 grader utan att den filtar sig. Toppen tycket jag.

På begäran finns också hela den Nordiska Kollektionen att köpa till reducerat pris: Alla tre mönster med Nordiskt tema i ett och samma dokument som en E-bok: Den Nordiska Sjalen, De Nordiska Torgvantarna och Den Nordiska Vintermössan. Den Nordisk Kollektionen är 15% billigare än om du köper alla mönster separat.

Alla mönster finns att köpa i min Etsy butik. Nästa översättningsprojekt blir nog Popcorn & Spets kudden och rutan... Kommer så småningom men jag kan inte säga riktigt när. 

Välkomna till min butik och mycket nöje.  Dela gärna era kreationer med mig på Instagram, tagga med #nordichat för mössan, #nordicwristwarmers för torgvantarna och #nordicshawl för sjalen och @myrosevalley så jag kan komma och besöka och titta in i ditt IG feed.
Kärlek
Annette


FOLLOW  My Rose Valley HERE:

https://www.bloglovin.com/blogs/my-rose-valley-1529995 https://www.facebook.com/MyRoseValley https://instagram.com/myrosevalley/ https://www.pinterest.com/myrosevalley/

2 comments :

Thank you so much for visiting my world. I love reading your comments and I do my utterly best to respond to questions and sweet messages. Thank you again for popping by.

Kärlek
Annette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...