Saturday, February 6, 2010

Edging for curtain


I have done some home decorating. Finishing off some curtains that has been waiting for that final touch for many weeks now. I crocheted a lace edging for my bathroom curtains, sewed it on and voila!


I think it came out really nice. I will definitely use edgings on more home decorating items in the house. It was fun, quick and easy to do. And there are so many different edgings you can do.
Kärlek
Annette

5 comments :

 1. Vad fint! Vi har inte ens några gardiner, om inte fula block out blinds räknas förståss... Jag käpte mina labels från den här ebay seller
  http://cgi.ebay.com.au/600-custom-woven-labels_W0QQitemZ180458604668QQcmdZViewItemQQptZAU_Sewing?hash=item2a042bc87c
  fast de var lite billigare då förståss. Men det finns säkert flera andra. Sök under custom labels eller woven labels. Det ska inte vara printed labels, och inte iron on. Jag vågade inte försöka klistra in koden, för jag är så bra på datorrelaterade grejor att jag nog lyckas trolla bort bloggen totalt. Jag vet att det säkert inte går, men jag lyckas nog... Ska höra med maken när han har lite tid över, han kommer att slå sig för pannan och säga "herregug människa, var du född i en grotta eller?" Till vilket jag tänker svara tack och hej, ingen matlagning på en vecka. Häpp. Händer minst en gång om dan. Så därför lagar jag aldrig mat... Det gör han så bra själv. Fast jag äter den gärna... Nu ska jag gå och göra iordning morgondagens lunch åt Jade (kindy i morgon). Ha en bra dag!!!

  ReplyDelete
 2. Eller vilken tid på dygnet det nu kan vara...

  ReplyDelete
 3. Verkligen snyggt!!!
  Hárlig grön färg. Tánk vad man kan göra med lite "spets". det fár ju en helt ny dimension!

  Tack för tipsen om garn.
  jag har köpt en billig resa hem nu i mars och kommer nog att ha med mej lite garn i väskan tillbaka.

  ReplyDelete
 4. Máste sága igen att det blev sá himla fint. Sán skön grön färg!!

  Om jag skulle göra nágot randigt sá blir det likadant hela tiden Typ blátt, rött, vitt, blátt,rött,vitt osv men med hjälp av randgeneratorn blir det som du säger flyt utan att det ser uppstyltat ut.

  Mars är väl inte den mánaden som jag egentligen vill áka hem i. men jag kommer med all sákerhet inte att ha semester i sommar, annars brukar vi passa pá att áka hem när det ár som skönast i Sverige om när det är som allra varmast här.
  vad kul att du har fátt jobb. Med vad?

  ReplyDelete
 5. jättefin spets!! kul att sätta spetsar på gardiner och sånt :) kanske nåt att göra själv :)

  ReplyDelete

Thank you so much for visiting my world. I love reading your comments and I do my utterly best to respond to questions and sweet messages. Thank you again for popping by.

Kärlek
Annette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...